Vaivaton nettiliittymä

Dynamo Net tarjoaa nopeat ja vakaat nettiyhteydet ilman sitovaa määräaikaa. Maksat palvelusta vain irtisanomiskuukauden loppuun asti ja asennuskuukausi on ilmainen. Asiakkaamme arvostavat paikallista palvelua, jota tarjoamme ruotsiksi, suomeksi tai englanniksi.

Verkkoyhteys on saatavilla valokuituliittymän, langattoman yhteyden tai asunnossa olevan puhelinliitännän kautta. Toimitamme täydellisen asennuksen, eli asiakkaanamme voit vain istahtaa tietokoneelle ja aloittaa netin käytön asennuksen jälkeen. Kaikki liittymän varusteet (kuituvastaanotin, modeemi tai antenni) annamme vuokralle tai lainaan. Jos haluat liittää verkkoon useampia tietokoneita tai laitteita suosittelemme hankkimaan reitittimen. Voimme tarvittaessa avustaa hankinnassa ja asennuksessa.

Dynamo Net tarjoaa nettiliittymiä myös Suupohjan Seutuverkon ja KrsNETin verkoissa. Lue lisää eri vaihtoehdoista, voit pyytää lisätietoja tai tehdä tilauksen täyttämällä lomakkeen tai ottamalla suoraan yhteyttä!

Muista myös pitää silmällä ajankohtaisia tarjouksia! wink

Sopii esim. verkkosivujen selailuun, laskujen maksamiseen, bloggaamiseen tai sosiaalisen median käyttämiseen.

Sopii esim. kuvien, musiikin ja suurten tiedostojen siirtämiseen, elokuvien suoratoistamiseen tai nettipelaamiseen.

Hyvä vaihtoehto, jos taloudessa on useampia laitteita, joilla pelataan ja katsotaan elokuvia suoratoistona ym. samanaikaisesti.